Podlahy Zdráhal - Plovoucí podlahy - koberce - PVC

Kabelíkova 1, 750 02 Přerov, tel./fax: 581 200 513, e-mail: robert.zdrahal@email.cz

Podlahy Zdráhal - Plovoucí podlahy - koberce - PVC
Top Interiors - ekatalog.czPlovoucí podlahy - ekatalog.cz

Lité podlahy - průmyslové podlahy

Nabízíme dodávku a instalaci epoxidových a polyuretanových litých-průmyslových podlah. Jednou z možností je vyrovnání podkladu vysoce pevnostní samonivelační stěrkovou hmotou, která se následně povrchově upraví otěruodolnými nátěry. Nátěry těchto podlah mohou být polyuretanové, epoxidové, disperzní a mohou být hladké nebo s protiskluzem.

     

Dále mohou být lité podlahy v celé své tloušťce až několik milimetrů z epoxidové nebo polyuretanové pryskyřice. Tyto pryskyřičné podlahy je možno kreativně oživit barevnými dekorativními chipsy, které se pozvolna sypou na čerstvý povrch. Posypové chipsy se tak při tvrdnutí pryskyřice ukotví v povrchu a následně se po vyzrání přelakují otěruodolným transparentním PU (polyuretanovým) uzavíracím lakem. Dle volby uzavíracího laku můžeme docílit lesklého nebo matného povrchu podlahy, případně povrchu protikluzného. 

Líté epoxidové podlahy mohou být realizovány i jako vodivé epoxidové podlahy, které jsou schopny odvádět antistatický náboj vznikající při provozu na podlaze.   

 

 

 

 

Proč vybrat právě litou podlahu? 
Tyto lité podlahy - průmyslové podlahy jsou velmi odolné mechanickému namáhání a oděru, velmi odolné vodě, benzínu, olejům, různým chemikáliím a čistícím prostředkům, jsou stálé a bezešvé.

Příprava podkladu


 
  
 
 

 

Novinky

RZ systémy pro čištění podlah

RZ je značka, která nejenom, že uvedené hodnoty dlouhodobě zachová, ale výrazně prodlouží životnost podlah a spokojenost uživatelů. Proto vám ve výrobcích nesoucí označení RZ nabízíme již po několik desetiletí nejvyšší kvalitu kategorie premium pro dokonalou údržbu podlah. Více naleznete ZDE

Sphere card

Poskytujeme výhody a slevy na karty s věrnostním programem Sphere card

Kontakt

Robert Zdráhal - Top Interiors

ul. Přerovská 382/2, 750 02   P ř e r o v  VI. - Újezdec

mobil: +420 603 220 585,
603 276 281

e-mail: robert.zdrahal@email.cz, andy.zdrahal@email.cz

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies