Podlahy Zdráhal - Plovoucí podlahy - koberce - PVC

Kabelíkova 1, 750 02 Přerov, tel./fax: 581 200 513, e-mail: robert.zdrahal@email.cz

Podlahy Zdráhal - Plovoucí podlahy - koberce - PVC
Top Interiors - ekatalog.czPlovoucí podlahy - ekatalog.cz

Parkety - dřevěné parkety

Dřevěné parkety jsou nejlepším základem přírodního bydlení. Dřevo je materiálem neomezených možností. Dřevěné podlahy se dají vsadit do všech prostor domů a vzbuzují pocit tepla, harmonie a pohody. Dřevěné parkety nabízí barevnost a mnohotvárnost jednotlivých druhů dřeva, různou jakost, různé způsoby pokládání apod. Dodáváme a instalujeme buď nové dřevěné podlahy včetně jejich následných povrchových úprav nebo provádíme renovace již dříve položených parket.


 

Nové parkety a dřevěné podlahy 

Dřevěné parkety a dřevěné podlahy ze 100% masivu obecně jsou stále velmi žádanými podlahami. V porovnání s dřevěnými vrstvenými plovoucími podlahami nabízí životnost několika generací.

  

Renovace parket a dřevěných podlah

Díky celomasivní konstrukci klasických dřevěných podlah a s ní související možností renovace zašlého povrchu je dána jejich dlouhodobá životnost.

 

 


Proč parkety nebo masivní dřevěnou podlahu?

Masivní dřevěné parkety jsou trvalým řešením pro dřevěné podlahy a svojí užitnou cenou značně předčí mnohé dražší vrstvené dřevěné či laminátové plovoucí podlahy, které budou vždy řešením dočasným. 

 

Parkety dodáváme a instalujeme buď nové včetně jejich následných povrchových úprav nebo provádíme renovace starých zašlých parket a dřevěných podlah.

Novinky

RZ systémy pro čištění podlah

RZ je značka, která nejenom, že uvedené hodnoty dlouhodobě zachová, ale výrazně prodlouží životnost podlah a spokojenost uživatelů. Proto vám ve výrobcích nesoucí označení RZ nabízíme již po několik desetiletí nejvyšší kvalitu kategorie premium pro dokonalou údržbu podlah. Více naleznete ZDE

Sphere card

Poskytujeme výhody a slevy na karty s věrnostním programem Sphere card

Kontakt

Robert Zdráhal - Top Interiors

ul. Přerovská 382/2, 750 02   P ř e r o v  VI. - Újezdec

mobil: +420 603 220 585,
603 276 281

e-mail: robert.zdrahal@email.cz, andy.zdrahal@email.cz

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies